Stomatološko specijalistički centar Dr Jelena M Banja Luka, Derventa, stomatolog, zubar
Upoznajte se bolje sa našim timom

Dr Jelena Ćurlik Mitrović

Doktor stomatologije, specijalista dječije i preventivne stomatologije, vlasnik i voditelj

Jelena Ćurlik Mitrović rodjena je 1978. godine u Derventi. Upisuje Medicinski fakultet u Banjoj Luci 1996. godine, odsjek za stomatologiju, i tako nastavlja dugogodišnju porodičnu tradiciju.
Po završetku studija započinje sa radom u stomatološkoj ambulanti Dr Ćurlik u Derventi, koja je u porodičnom vlasništvu. Tu stiče iskustvo u kliničkoj praksi kao i mnogobrojne zadovoljne pacijente.
Tokom godina stiče bogato iskustvo u kliničkoj praksi iz oblasti stomatološke protetike i estetske stomatologije. Polaznik je mnogobrojnih kurseva iz oblasti protetike na implantatima. Uspješno prati savremene tokove i digitalizaciju u stomatologiji, te u našu praksu unosi najsavremenije metode iz oblasti estetske stomatologije, digitalne stomatologije i implantoprotetike. U periodu od 2006. do 2009. godine specijalizira na katedri dječije i preventivne stomatologije, te u okviru Specijalističkog centra “Dr Jelena M” osniva zasebnu ambulantu za dječiju i preventivnu stomatologiju.
Njenom stručnom usavršavanju iz ovih oblasti doprinose i mnogobrojni kursevi: Novi Sad 2009, Beč 2012, Hvar 2011, Zagreb 2013, Lihtenštajn 2014, Beograd 2015, 2018, 2019.

Dr Sanja Ilić

Specijalista ortopedije vilica

Sanja Ilić rodjena je 1977. godine. Završava Medicinski fakultet 2005. godine, odsjek za stomatologiju.
Po završetku studija počinje dugogodišnji rad u kliničkoj praksi. Usavršava se u oblasti konzervativne stomatologije, te upisuje specijalističke studije iz ortopedije vilica. Specijalistički staž obavlja u Beogradu, u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), te stiče zvanje specijaliste ortodoncije 2014. godine. Polaznik je mnogobrojnih kurseva iz oblasti savremene ortodoncije. Usavršavala se nakon završenog specijalističkog studija kroz kontinuiranu edukaciju u inostranstvu. Član je Udruženja specijalista ortodoncije Srbije. Bavi se naučnim radom iz oblasti skeletnih deformiteta.

Dr Milka Gavrić Zelenika

Specijalista ortopedije vilica

Dr Milka Gavrić  je rođena 1988. godine. Po završenom studiju zapošljava se u kliničkoj praksi te uskoro postaje voditelj i generalni menadžer ambulante na lokaciji u Derventi. U toku svog rada pokazuje izuzetnu spretnost i znanje iz oblasti kliničke stomatologije i ortodoncije. Trenutno završava specijalizaciju iz ortodoncije.Staž iz ortopedije vilica obavljala na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu na Klinici za ortopediju vilica. Osim toga polja interesovanja su estetska stomatologija i protetika, posebno protetika na implantatima. Sertifikovana je za primjenu dermalnih filera i ima dugogodišnje iskustvo u primjeni istih. Pohadjala brojne kurseve za estetske protetske nadoknade u zemlji i van (Lihtenštajn, Mađarska, Srbija, Hrvatska, Crna Gora). Član komore RS i Udruzenja ortodonata Srbije

Dr Dijana Gavrić

Doktor stomatologije

Dr Dijana Gavrić rođena je 1977. godine. Završava Medicinski fakultet 2005. godine, odsjek za stomatologiju.
Nakon završetka studija započinje rad u kliničkoj praksi. U toku 15-godišnjeg kliničkog iskustva usavršava se iz oblasti estetske stomatologije i endodoncije. Polaznik je mnogobrojnih kurseva.

Dr Tatjana Tutnilović

specijalizant oralne hirurgije

Dr Tatjana Tutnilović je rođena 1991. godine, diplomirala 2016. godine na Stomatološkom fakultetu u Banja Luci. Nakon završenog studija zapošljava se u Stomatološkoj ambulanti “Jelena”. Kroz kliničku praksu pokazuje interesovanje i znanje iz oblasti oralne hirurgije i implantologije. Polaznik je mnogobrojnih kurseva iz oblasti implantologije, Straumman, Implant Direct, Nobel Biocare. Uporedo pohađa specijalizaciju iz oralne hirurgije.

Dr Tamara Stijaković

doktor stomatologije

Dr Tamara Stijaković je rođena 1978. godine. Nakon završenog studija stomatologije započinje rad u kliničkoj praksi. Usavršava se kroz kontinuiranu edukaciju. 

Bojana Milutinović

dentalni asistent

Belinda Puškar

dentalni asistent