Stomatološko specijalistički centar Dr Jelena M Banja Luka, Derventa, stomatolog, zubar

Usluge

Dječija i preventivna stomatologija

Kako bi se izbjegao strah od stomatologa kao i stekla navika redovnog odlaska na pregled zuba, djeci treba omogućiti upoznavanje sa opremom i osobljem ordinacije.

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i međuviličnih odnosa tokom rasta i razvoja a i poslije.

Protetika

Stomatološka protetika je grana stomatologije koja se bavi nadoknadjivanjem izgubljenih zuba i estetskim korigovanjem postojećih (kako njihove funkcije i estetskog izgleda), čime poboljšavamo kvalitet života.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je spoj svih stomatoloških grana (oralne hirurgije, protetike, ortodoncije, endodoncije) čiji je cilj da ispravi sve postojeće nedostatke i vaš osmijeh dovede do savršenstva.

Paradontologija

Parodontologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi liječenjem mekih tkiva tj. potpornih struktura (desni, kost i vlakna) koje okružuju zube i čine ih stabilnim.

Implantologija

Implantologija je grana stomatologije koja spaja oralnu hirurgiju i protetiku. Predstavlja ugradjivanje zubnih implantata koji imaju svrhu da nadoknade izgubljeni korijen zuba.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je posebna grana stomatologije koja se bavi različitim hirurškim zahvatima u usnoj duplji pacijenta. Uz današnje tehnike anestezije omogućava da na bezbolan način dodjemo do željenog rezultata.

Anti Aging u stomatologiji

Mezoterapija je stara metoda za podmlađivanja lica i oblikovanja tijela. Ubrizgavanjem vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, kofeina i ostalih brojnih sastojaka, postižu se izvanredni rezultati. Savjetuje se osobama starim 30-50 godina za osvježenje lica i prevenciju starenja.